Results 1 to 5 of 5

Thread: What am I doing wrong.

  1. #1
    Electronic Ignition!
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    12

    What am I doing wrong.

    Ok I have Tuner Pro installed, I have loaded a bin file, XDF File, and ADX File. When I did this I had parameter tree, scales tree, and Flag Tree.

    Then I made a data log, now I can play the data log in Tunerpro, but I cannot play the log over the bin file to see how the stock tune looks or per say live data.

    I do not see parameter tree any more and scalers and flags no load?

    Also want to say I am not tuning anything, I am learning first on my stock 95 Chevy Truck, 16197247, I am using the bin, XDF and ADX files from tuner pro web site.

    Tried to attached is my data log and files I am trying to use, web site will not let upload.

    Can anyone link me to thread that covers this

  2. #2
    Electronic Ignition!
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    12
    If anyone is will to share there email via message I can email zip file to them, to confirm its the loose nut behind the wheel.

  3. #3
    Electronic Ignition!
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    12
    Got upload to work
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    Super Moderator dave w's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    5,676
    Gearhead-efi information link for the 16197427 PCM, including TunerPro files: http://gearhead-efi.com/Fuel-Injecti...Information-0D

    YouTube Link for getting started with TunerPro RT: https://www.youtube.com/watch?v=rLRnRNapRN4 (most of the YouTube information applies to the 161974727, some information doesn't apply to the 16197427)

    dave w

  5. #5
    Electronic Ignition!
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    12
    Ok got Everything to work, for some reason I need to do a software update on Tunerpro.

Similar Threads

  1. Not sure what I'm doing wrong
    By corey877 in forum TunerPro Tuning Talk
    Replies: 0
    Last Post: 01-01-2021, 07:21 AM
  2. Wrong Mask for PCM?
    By 350yj in forum GM EFI Systems
    Replies: 15
    Last Post: 12-03-2015, 06:53 AM
  3. wrong oil
    By ony in forum Gear Heads
    Replies: 7
    Last Post: 07-03-2014, 02:25 AM
  4. what am i doing wrong?
    By CapriceLT1 in forum TunerPro Tuning Talk
    Replies: 62
    Last Post: 02-07-2014, 11:31 PM
  5. what went wrong?
    By db flyer in forum Introductions
    Replies: 0
    Last Post: 10-14-2013, 03:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •